джинджифил

Билки за стави и кости

Лошият начин на живот, или по-добре да се каже нездравословният начин на живот удря по всеки, независимо от възраст, пол и занятие. Свикнали сме да мислим, че само възрастните хора имат проблеми със ставите и костите. Оказва се, че много млади хора имат проблеми с костната система и изобщо с двигателния апарат, заради обездвижване и нездравословна храна. Възрастните смятат, че особено при децата, това е заради компютрите, но едва ли това е толкова важно. Истинско щастие е, че в България сме наследници на богат източник на информация, която ни дава достъп до много билки за стави и кости.

Едно време, тези растения от природата, не само че са билки използвани като отвари и запарки, но и като лапи и компреси при наранявания, изкълчвания и по-сериозни травми. Ако днес като модерни хора, това ви се струва немеродавно. Можем да се осланяме на науката, която е проверила хиляди растения за техните полезни свойства и как могат да се прилагат за лечение като билки за стави и кости. Нашите предци са били на прав път, наша работа е да разработим билкови продукти и медикаменти, които да помагат на хората.

Днес болките в ставите са сериозен проблем, слабите кости също. Това е проблем, заради липсата на достатъчно вещества, които си набавяме с храната, затова билките могат да бъдат смесвани, така че действат в няколко посоки: да запълнят липсите, за да заздравят костите и да облекчат болките в ставите. Плюс това, целта не само да лекуват моментни състояние, а могат да предпазват от по-тежки проявления на ревматизъм, остеопороза и т.н

Затова билки са стави и кости са добро решение. Просто защото засищат тялото по природния начин и те няма да попречат дори да сте избрали друг начин на лечение. Просто се поинтересувайте повече и ще разберете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *