curry-kupchinka_[516]

Билки при проблем с жлъчката

Много хора, както в Интернет, така и в книгите за билки, вестниците и специализираните издания, оставят своите впечатления и лични истории от лечението с дадени билки и билкови продукти, които са им помогнали. Така се появяват и истории за излекувани хора, които са пили билки за жлъчка. Разбира се, че хората имат нужда да разказват тези истории и да се подкрепят един другиму, колкото и далече да живеят едни от други. Не е необходимо и да се познават дори, а просто да споделят своите проблеми със здравето, които могат да помогнат на едни или не чак толкова пъти на други хора.

Хората обаче знаят, че жлъчката е много болезнен проблем и в него могат да се съчетаят комплексни проблеми, камъни в жлъчката, болки и т.н. Когато използвате билки за жлъчка, трябва да правите рецептите, точно както са предписани. Защото билките имат свой начин на въздействие. Условия при които трябва да се преработят и много важно да се знае, пропорции. Защото сериозните проблеми в тялото създават комплексни ситуации, които трябва да бъдат решавани на всички нива. Жлъчката е точно такъв проблем.

Използването на билки за жлъчка е предписание, което не трябва да се смесва с официалната медицина. В България има много рецепти за този специфичен проблем, в книгите по народна медицина, но и в изследванията на специалистите. Все пак България е малка страна и има на какво да се позове, що се отнася до наследство в билколечение. Дори е възможно да имаме повече рецепти, отколкото хората прилагат, защото предпочитат, авторитетна докторска намеса, която да разреши или санкционира. Ако решите обаче да се лекувате чрез природната аптека, имате голям набор от растения и рецепти, които ще свърашат работа при лечението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *